På onsdag kväll gick vi ut och letade efter någonstans att äta. Längs vägen hittade vi faktiskt en butik som sålde riktiga boots. Alltså fanns det boots som var av skinn både på utsidan och insidan, och som var av riktigt bra kvalitet. Men självklart var de jättedyra, 340 dollar! Så det blev inga boots där heller. Här kan ni i alla fall se butiken, Nashville Cowboy. Såklart hade de också ett sortiment med de här bootsen med dålig kvalitet, som finns på alla andra ställen.
På tisdag kväll åt vi på en restaurang som hette Past Perfect, som låg på 3rd Avenue South. Det var en restaurang som var nästan tom för folk, och som bara spelade musik väldigt lågt. Det satt nog bara två matgäster i hela restaurangen när vi kom in. Tomas har lite ont av att det spelas hög musik och att det är mycket folk när han ska äta, så det här bådade ju gott på ett sätt. Men tyvärr, den sämsta köttbit vi någonsin har ätit på en restaurang, den åt vi här! Den var på 18 oz, vilket motsvarar ungefär 500 g. Javisst, en jättestor biff! Men den var bara hur senig som helst. Minst halva biffen bestod av senor och annat oätbart, som man fick skära bort. Och till detta kött fick vi ett fett potatismos med alldeles för mycket bacon och ost på. Och den här maträtten kostade nästan 20 dollar. Så jag säger bara, undvik denna restaurang!
Denna kväll åt vi på en mexikansk restaurang på 2nd Avenue North. Restaurangen hette El Rey. Det var Happy Hour mellan klockan halv fyra och sju, då en mexikansk öl kostade 1,99 dollar.
Här har vi fått in våra öl, och Tomas håller som bäst på att välja maträtt ur menyn.
Tomas har valt fajitas med biff, kyckling och räkor. Han får också bönröra, ris, guacamole och sour cream till.
Jag har valt enchiladas med kyckling, med green sauce, guacamole och sour cream till.
Och så blir det ytterligare var sin öl.
Maten är hyfsat billig, mina fyra små enchiladas kostar knappt åtta dollar och Tomas fajitas kostar knappt tolv dollar, men den smakar inte så mycket. Den fajitasmat som Tomas beställde var salt och pepprig, medan jag fick ösa på en hel del salt och peppar på mina enchiladas.
Efteråt beställde vi också var sin Marguerita, men Tomas tyckte inte att den var så bra. Han tyckte att den var för alkoholsvag.
Här kan ni se erbjudandet för Happy Hour.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar